Vers rundvlees is één van onze specialiteiten. Afkomstig van boerderij Erik van den Hudding, buurman van Carl Hagenhoek. En dat proeft u! Ons rundvlees komt van runderen die opgroeien op de boerderij in Middelie. Zij voeden zich met vers gras en lekkere klavertjes. Mede daarom leveren de runderen mooi mager vlees, smaakvol en botermals.
Uw eigen ambachtelijke slager heeft voor Beemsterlant's varkensvlees gekozen om u een lekker en eerlijk stukje vlees aan te bieden. Omdat uw slager dit wil, doorbreekt hij de anonimiteit van varkensvlees. AI het varkensvlees is te herleiden naar het boerenerf.
U kunt met deze boer en z'n bedrijf kennis maken, houd u hiervoor de informatie bij u slager in de gaten. Zo krijgt u altijd een veilig en vertrouwd stukje vlees op uw bord. Makkelijk te bereiden, heerlijk van smaak en toch gevarieerd in presentatie.
Ons "nieuwe" kalfsvlees onder de naam rosé kalfsvlees is puur natuur en dat proeft u! Onze kalveren blijven ongeveer 5 maanden bij de koeien zogen, en daarna gaan ze over op ruwvoer (hooi en gras) en krachtvoer. De kalveren lopen zomers buiten en in de winter staan ze in ruime hokken in het stro. Door de natuurlijke en diervriendelijke opfok is het kalfsvlees heerlijk van smaak en botermals. De natuurlijke groei geeft een donkerder kleur dan het witte kalfsvlees.
Al 5 jaar verzorgen wij onze Dikbilkoeien en nu ook de kalveren. B(r)oer Simon Hagenhoek selecteert zelf de beste en brengt ze groot op zijn boerderij. Iedere dag verzorgen wij onze dieren met aandacht en respect.
Ze hebben rust en zomers alle ruimte in de wei en krijgen alleen het beste natuurlijke voeding, dat voor een groot deel geteeld wordt op onze eigen boerderij. En dat proeft u!